Antwoord op al uw vragen

Waarmee mogen wij u helpen?

Bent u na het lezen over de mogelijkheden van kelderbouw enthousiast geworden, maar heeft u nog vragen over onze werkwijze of de mogelijkheden? Neem contact met ons op of lees de onderstaande veel gestelde vragen.

Afbouw

  • Vooraf wordt samen met u het afwerkingsniveau van de kelder bepaald. Wij leveren van basisafwerking tot een volledig naar wens afgewerkte kelders. Met binnenwanden, deuren, verlichting, verwarmingselementen, sanitair, noem maar op. Als u wilt kunnen wij de kelder zo volledig voor u afwerken. Afhankelijk van het gewenste afwerkniveau kunt u rekenen met een prijs van ongeveer €1000,- per m² (inclusief BTW).

  • Het afwerkingsniveau kunt u volledig zelf bepalen. Bent u zelf handig en wilt u de afwerking zelf doen, dan leveren wij een basis casco kelder. Natuurlijk kunt u ook voor een tussenweg kiezen. Geeft u de voorkeur aan uw eigen (vaste) afbouwaannemer, dan is dat geen probleem! Wij zullen de kelder netjes aan deze partij overdragen en de aannemer van het nodige advies voorzien.