Antwoord op al uw vragen

Waarmee mogen wij u helpen?

Bent u na het lezen over de mogelijkheden van kelderbouw enthousiast geworden, maar heeft u nog vragen over onze werkwijze of de mogelijkheden? Neem contact met ons op of lees de onderstaande veel gestelde vragen.

Financieel

  • De kosten voor het realiseren van een kelder kunt u hier berekenen.

  • De kosten van de bouw van een kelder bestaan voor een groot deel uit de materiaal- en arbeidskosten. Daarbij komen ook de kosten voor de benodigde onderzoeken, adviezen, het tekenwerk en de begeleiding van overheden. Overheden kunnen voor het verlenen van vergunningen leges heffen.
    Bij het uitbrengen van een offerte leveren wij een uitgebreide begroting aan, waarin alle kostenposten zijn opgenomen. Zo krijgt u een helder beeld van de kostenopbouw.

  • De kosten waarover op de financiële pagina wordt gesproken, zijn de kosten voor een casco kelder. Dit betreft de gebouwde kelderbak, welke na de oplevering nog afgebouwd dient te worden. Het opgeven van een prijsindicatie hiervoor is lastig: afbouwen is voor elk project weer anders en is erg afhankelijk van uw wensen. Het gewenste afwerkniveau en de uiteindelijke functie van de kelder is van belang voor de uiteindelijke prijs van het afbouwen. Heel breed gezien kunt u rekenen met een prijs van ongeveer €1000 per m² (inclusief BTW).