Antwoord op al uw vragen

Waarmee mogen wij u helpen?

Bent u na het lezen over de mogelijkheden van kelderbouw enthousiast geworden, maar heeft u nog vragen over onze werkwijze of de mogelijkheden? Neem contact met ons op of lees de onderstaande veel gestelde vragen.

Overige vragen

  • Eén van de grootste voordelen van de aanpak van Ruimer Leven is dat wij het gehele traject voor u verzorgen. Vanaf het eerste idee tot de laatste puntjes op de i voeren wij alle werkzaamheden voor u uit. U hoeft zich dus helemaal nergens zorgen over te maken, terwijl wij de bouw van uw kelder verzorgen.

  • Wanneer u gaat bouwen, is het niet verplicht om uw buren bij het proces te betrekken. Toch adviseren wij u om dit wel te doen. Tijdens de bouw zullen de werkzaamheden uw buren niet onopgemerkt voorbij gaan. De werkzaamheden zijn volledig op eigen grond uitvoerbaar. Wel is het erg praktisch om soms het erf van de buren even te kunnen betreden.

  • Door samen met uw buren een kelder te laten bouwen, kunt u flink besparen op de kosten. Zaken als het ontgraven, het aanleveren van materieel en de grondwateronttrekking zijn kostenposten waarop u veel kunt besparen door samen met uw buren te bouwen.
    Wanneer uw buren betrokken raken bij het kelderbouwproject, dan kan dit zorgen voor 10% minder bouwkosten en een toename van gebruiksoppervlakte in de kelder.