Wat zijn de kosten voor het bouwen van uw kelder?

Uw huidige woning

Wilt u weten wat de kosten voor het bouwen van uw kelder zijn? Vul dan hier de benodigde gegevens in en u krijgt direct een prijsindicatie. Gezien de hoge vaste project- en aanloopkosten rondom kelderbouw is een minimum van 50 m² kelderoppervlakte nodig voor een realistisch project.

uitbouwen-woning-met-architectenbureau

Uw nieuwe woning met kelder

Wat kost uw kelder?

Voor dit bedrag krijgt u een volwaardige casco woonlaag onder uw woning van de gewenste kelderoppervlakte. De kosten voor het bouwen van de kelder betreft de betonnen bak en alle werkzaamheden die daarvoor nodig zijn. In deze module is niet inbegrepen de afbouw, afwerking aan de buitenzijde en kozijnen. Zie op deze afbeelding een voorbeeld van een onafgewerkte kelder.

 

Inhoud adviesgesprek

Het bouwen van een kelder is van veel variabelen afhankelijk en daarom erg locatie specifiek. Graag zouden wij met u meekijken wat de situatie onder uw woning is. Tijdens deze digitale kennismaking inventariseren wij uw wensen en bekijken wij wat er voor u mogelijk is. Doormiddel van een gespecialiseerd digitaal bureauonderzoek kunnen wij u live een goed beeld geven van de mogelijkheden met uw woning.

Wij brengen u op de hoogte van de verschillende variabelen, mogelijke obstakels in regelgeving en een eerste inschatting van de kosten. Vaak kunnen wij u ook vertellen wat de verwachte bouwtijd zal zijn en de impact op de omgeving.

Wij doen onze eerste gesprekken via een online meeting (duur +/- 45min), waar u al gelijk kennis kan maken met onze ervaringen specialisten.

Tot slot van deze kennismaking maken wij voor u een gespecificeerde offerte voor het volledige voortraject en weet u precies waar u aan toe bent voor uw verder gaat

Wat u aan extra leefruimte krijgt

Huidige totale woonoppervlakte 150 m2
Oppervlakte nieuwe kelder 150 m2
Nieuwe totale woonoppervlakte 150 m2

Wat de kosten zijn voor het casco bouwen van de kelder

Totaalkosten bouw kelder (casco) 106.000,-

Wat er veranderd aan uw woningwaarde

Huidige woning waarde 500.000,-
Waarde van de nieuwe kelder 500.000,-
Nieuwe totale woningwaarde * 500.000,-

* Uitgaande van 75% van de waarde van andere verdiepingen.

kelder-bouwen-onder-bestaande-woning

Wij helpen u graag verder!

Plan een adviesgesprek
  • Uw persoonsgegevens zijn gewaarborgd.