Ontwerp & Begeleiding

Wij helpen u in het vergroten van uw pand

Mogelijkheden

Vergroot uw pand met Ruimer Leven

Met Ruimer Leven wordt er een breed scala aan mogelijkheden aangeboden om meer ruimte in en rond uw pand te creëren. Denk hierbij aan onderkeldering, uitbouwen, totaal verbouwingen of dakopbouwen. Ruimer Leven begeleid u in dit traject van begin tot eind! Samen met u ontwerpen wij een passend plan en geven wij een inschatting van de kosten. Daarna verzorgen wij het volledige traject wat nodig is om te kunnen bouwen.

Ruimer leven is specialist in het ontwerpen, begeleiden en ontzorgen van complexere midden- en kleinschalige bouwprojecten. Onze klanten zijn consumenten, het MKB en vastgoedondernemers, die uitdagende plannen hebben met vastgoed. Heeft u het idee “dit kan nooit met mijn pand”, Ruimer Leven is er voor u om het mogelijk te maken.

Ondergronds bouwen

Ondergronds bouwen is een van de grote krachten van Ruimer Leven. Na jaren lange ervaring in het onderkelderen van vastgoed zijn er nagenoeg geen beperkingen in het creëren van extra ruimte onder een bestaand of nieuw pand. Ook andere activiteiten zoals zwembaden, natuurvijvers en parkeergarages liggen binnen ons vakgebied.

Naast onze expertise kunt u ook met uw gewone verbouwingen bij ons terecht.

 

Bekijk hoe wij uw pand kunnen vergroten!