Luxe verbouwing Statenkwartier Den Haag

Den Haag, Zuid-Holland

Luxe verbouwing Statenkwartier Den Haag

Met een luxe verbouwing in het Statenkwartier Den Haag, heeft Ruimer Leven dit statige herenhuis gerenoveerd. Het drie verdiepingen tellende pand is van top tot teen onder handen genomen, waarbij werkelijk alles is aangepakt. Alle kozijnen zijn voorzien van dubbel glas en isolatie, waardoor het pand een A-Label heeft. Ruimer Leven was verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwkundige uitwerking, vergunningen en de bouwbegeleiding van dit prachtige project. Het is een project geworden waar we trots op zijn!

Keuken

De keuken is uitgevoerd in een matzwarte ‘soft touch’ Fenix afwerking. Deze moderne afwerking is behandeld met een nano-techniek, wat zorgt dat er geen vingerafdrukken en krassen op zichtbaar zijn. Het materiaal is hierdoor ook zelf herstellend, hittebestendig en antibacterieel. De keuken is voorzien van luxe apparatuur en wijnkast van het merk Bosch. De keuken is geleverd en geïnstalleerd door onze partner B&B – Amsterdam.

 

 

 

Wellness

De highlight van het project is de wellness op de eerste verdieping van de woning. Niet alleen is deze wellness prachtig afgewerkt (compleet met sauna!), maar vanuit het royale bad wordt er een prachtig uitzicht over de omgeving geboden. Naast de wellness biedt het pand nog andere goed doordachte objecten, zoals de torenkamer in de nok van het pand en de beloopbaar glasplaat op de eerste verdieping. Het beloopbaar glas zorgt voor de extra daglichtervaring in de woonkamer en is daarnaast een gaaf detail.

Muurdoorbraak en uitbouw

Tussen-herenhuizen in Den haag zijn vaak opgesteld met een separate keuken in het verlengde van de gang. De separate keuken hebben we bij de woonkamer samengevoegd door een grote muurdoorbraak met portaal te realiseren. Daarnaast hebben we de achtergevel is gelijk getrokken voor extra ruimte. Hierdoor ontstaat een ruimtelijk gevoel waar verbinding is tussen de woonkamer en de keuken. Nooit meer alleen koken terwijl de hele familie gezellig aan tafel zit!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn met uw woning?

Maak een belafspraak