Nieuws en ontwikkelingen

Terug naar overzicht

Vernieuwde website

02 december 2019

Onze website is vernieuwd! Nadat de vorige website twee jaar online heeft gestaan, is het tijd voor een vernieuwingsslag. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het vormgeven en het opzetten van een vernieuwde website. Deze week is de site live gegaan, waarbij wij erg trots zijn op het resultaat!

Helder & toegankelijk
Voor ons is onderkeldering van bestaand vastgoed dagelijkse kost. Wij denken in graafmethodes, grondwaterbeheersing en buurtmanagement. Maar wij begrijpen dat zo’n ingrijpende verbouwing bij u de nodige vragen oproept. Er gebeurt immers veel rondom en onder uw woning. Hoe gaan wij te werk? Zijn er risico’s verbonden aan de werkzaamheden? En hoe ziet het financiële plaatje voor een kelder eruit? Middels deze vernieuwde website trachten wij een heldere en toegankelijke informatievoorziening betreffende kelderbouw op te zetten. Wij willen immers ook dat u enthousiast wordt over de mogelijkheden die kelderbouw biedt!

Lay-out
De vernieuwde website laat zich zien door het nieuwe strakke uiterlijk. Goed leesbare tekst, afgewisseld met begeleidende afbeeldingen zorgen voor een helder zicht op kelderbouw. De lay-out is geoptimaliseerd voor gebruik op alle soorten schermen (PC, tablet en smartphone). Zo zijn wij via elk device goed bereikbaar! Tevens maken wij gebruik van een SSL-verbinding, zodat uw persoonsgegevens gewaarborgd blijven.

Inspiratie & informatie
Niet alleen de lay-out heeft een update gekregen, ook zijn de teksten nagelopen en waar nodig herzien. Om u snel van de gewenste informatie te voorzien, heeft de FAQ een prominente plek gekregen. De veelgestelde vragen zijn hierdoor beter toegankelijk. De financiële module heeft een update gekregen, waardoor deze op het actuele prijspeil zit. Zijn uw vragen beantwoord? Dan is het tijd om uw woondroom visueel te maken! Inspiratie kan opgedaan worden via onze recente projectenpagina.

 

Het opzetten van de nieuwe website deden wij niet alleen. Onze dank gaat hierbij uit naar Die Jongens en StudioViq voor het ontwerp en realisatie!