Vacature

Vacature | Architect | Bouwkundig Ontwerper

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Spreekt het opzetten van krachtige en efficiënte ontwerpen je aan? Kun jij samen met onze opdrachtgevers tot ontwerpen komen waarin het creëren van extra ruimte centraal staat? Dan willen wij graag met jou aan de slag!

Wij zijn op zoek naar een architect of bouwkundig ontwerper die de leiding neemt in het functionele en esthetische ontwerp van onze projecten. Het betreft hierbij vrijwel altijd ingrijpende verbouwingen van bestaand vastgoed. Panden worden zowel esthetisch als functioneel volledig herschikt binnen de wensen van de klant. Vastgoed op A-locaties, veelal met een mooie geschiedenis kenmerken onze opdrachten.

Het vergroten van de (woon)ruimte middels een nieuwe kelderverdieping, (dak)opbouwen, uitbouwen en het spelen met splitlevels is bij ons de orde van de dag. Je gaat met onze klanten en het bouwkundig team om de tafel zitten om de uitbreidingsmogelijkheden en -wensen in kaart te brengen. Daarbij mag je lekker los gaan op het opzetten van nieuwe gevels, puien, ruimte indelingen etc.

Naast het werk dat je voor opdrachtgevers doet, ben je actief binnen ons vastgoedbedrijf, waar wij panden herontwikkelen en/ zelf nieuw bouwen. Binnen ons gespecialiseerde team krijg je veel verantwoordelijkheid en heb je het volledige ontwerpproces onder je hoede.

WIE ZOEKEN WIJ?

Ben jij creatief, commercieel, klantgericht en bereid om zowel technisch als esthetisch grenzen te verkennen? Wij zoeken iemand die zich kan inleven in de klant en dit kan omzetten tot een efficiënt, uitvoerbaar en goed ontwerp. Een ondernemend persoon die zijn/haar eigen plek wil creëren binnen ons bedrijf en voortdurend op zoek is naar vernieuwende ideeën en helpt met de groei van ons bedrijf. Ben jij de verbinding tussen esthetiek en onze technisch uitdagende projecten?

  • Ondernemend in ons groeiende bedrijf;
  • Aantoonbare kennis & ervaring binnen het ontwerpen verbouwingen;
  • Brede ervaring met AutoCAD en Microsoft Office
  • Bekendheid met SketchUp software is wenselijk
  • Goede communicatieve vaardigheden EN/NL
Kantoor

RUIMER LEVEN

Specialist in het vergroten en herontwikkelen van vastgoed. Zowel voor particulieren, MKB als voor ons eigen vastgoedbedrijf. Wij hebben veel ervaring met onderkeldering, uitbouwen, dakopbouwen en totaalontwerp/ -renovatie van panden. Ruimer Leven is een uniek merk en technische concept waarin wij altijd op zoek zijn naar ruimte, daglicht, comfort en functionaliteit. Het pand weer optimaal maken voor de eindgebruiker en dit alles op de bestaande locatie.

Wij zijn een jong en groeiend bedrijf met veel mogelijkheden voor eigen vormgeving, persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Dienstverband (fulltime, partime of freelance), arbeidsvoorwaarden etc. zijn bespreekbaar. We komen graag met je in contact!

Stuur ons je sollicitatie, portfolio en CV naar jasper@ruimerleven.nl