Uw droomhuis, onze droom

KENNIS EN ERVARING

Het was tijdens de bouwcrisis in 2010 dat Ruimer Leven haar oorsprong vond. Drijvende kracht achter het ontstaan van Ruimer Leven, is zusterbedrijf ‘Hadek’. Het beton- en vlechtbedrijf zocht in de crisisjaren een manier om de kennis en ervaring binnen de kelderbouw om te zetten naar een consumentenproduct. Meer dan 50 jaar ervaring en kennis over funderingen, kelders en beton kwam samen tot Ruimer Leven.

UNIEK IN NEDERLAND

De inspiratie voor Ruimer Leven haalden wij bij onze oosterburen en het beton en vlechtwerk dat Hadek leverden voor de partners in Amsterdam. Het bouwen van een verdieping onder een woning is in een land als Duitsland de gewoonste zaak van de wereld. Geen kostbare verhuizing of een aanbouw die ten koste gaat van uw tuin, maar een volwaardige woonlaag die door middel van een vaste trap één geheel vormt met uw bestaande woning. Wij hebben hier ons vak van gemaakt en hierin mag u ons gerust uniek in Nederland noemen.

In 2019 verhuisde beide bedrijven naar een nieuw kantoorpand (met uitgebreide productiefaciliteiten) in Breukelen.

EXTRA WOONRUIMTE

In de afgelopen jaren ontdekten we hoe we steeds weer mensen gelukkig maakten met de extra woonruimte die wij creëerden. Hierbij was de extra ruimte niet alleen gebonden aan ondergrondse expansie, ook boven de grond konden wij met onze slimme ontwerpen opdrachtgevers gelukkig maken. Voor ons was dit dan ook de aanleiding om ontwerp en begeleiding voor het vergroten van vastgoed breder aan te bieden. Een te klein huis wordt opeens een droomhuis met nieuwe mogelijkheden. Met Ruimer Leven brengen we al onze kennis en ervaring op dit gebied bij elkaar om zo samen nog veel meer droomhuizen te creëren.

ÉÉn projectbureau, ÉÉn aanspreekpunt

  • Contactpersoon

    Tijdens het hele traject heeft u te maken met één vast contactpersoon. Hij weet precies wat u wilt en kan er als geen ander zorg voor dragen dat uw kelder precies zo wordt gebouwd als u dat wenst. Uw contactpersoon is altijd bereikbaar en houdt u tijdens elke fase op de hoogte van de voortgang. En als er eens iets is, zoekt hij samen met u naar een passende oplossing.

  • Vergunningen

    Ook voor het aanvragen van de benodigde vergunningen, heeft Ruimer Leven alle kennis en ervaring in huis. Uw contactpersoon legt u de procedures duidelijk uit, neemt samen met u alle gegevens door en zorgt er voor dat ook dit traject zo goed mogelijk verloopt.

  • Tijdens de bouw

    Ontgraven, bekisting, bewapenen: ook als de bouw van uw extra woonruimte echt is begonnen, houdt uw contactpersoon u stap voor stap op de hoogte van alle werkzaamheden. Uiteraard legt hij u precies uit wat er gebeurt en als u vragen heeft, kunt u altijd bij hem terecht. Ook zorgt hij voor de afstemming tussen de verschillende partners en de kwaliteitsbewaking.

Wilt u weten wat uw droomkelder gaat kosten?

Bereken uw kelder