Over ons | Ruimer Leven

Kennis en ervaring

Het was tijdens de bouwcrisis in 2010 dat Ruimer Leven haar oorsprong vond. Drijvende kracht achter het ontstaan van Ruimer Leven, is zusterbedrijf ‘Hadek’. Het beton- en vlechtbedrijf zocht in de crisisjaren een manier om de kennis en ervaring binnen de kelderbouw om te zetten naar een consumentenproduct. Meer dan 50 jaar ervaring en kennis over funderingen, kelders en beton kwam samen tot Ruimer Leven.

Uniek in Nederland

De inspiratie voor Ruimer Leven haalden wij bij onze oosterburen evenals het beton en vlechtwerk dat Hadek leverden voor de partners in Amsterdam. Het bouwen van een verdieping onder een woning is in een land als Duitsland de gewoonste zaak van de wereld. Geen kostbare verhuizing of een aanbouw die ten koste gaat van uw tuin, maar een volwaardige woonlaag die door middel van een vaste trap één geheel vormt met uw bestaande woning. Wij hebben hier ons vak van gemaakt en hierin mag u ons gerust uniek in Nederland noemen.

In 2019 verhuisde beide bedrijven naar een nieuw kantoorpand (met uitgebreide productiefaciliteiten) in Breukelen.

Extra woonruimte

In de afgelopen jaren ontdekten we hoe we steeds weer mensen gelukkig maakten met de extra woonruimte die wij creëerden. Hierbij was de extra ruimte niet alleen gebonden aan onderkeldering, ook boven de grond konden wij met onze slimme ontwerpen opdrachtgevers gelukkig maken. Voor ons was dit dan ook de aanleiding om ontwerp en begeleiding voor het vergroten van vastgoed breder aan te bieden. Een te klein huis wordt opeens een droomhuis met nieuwe mogelijkheden. Met Ruimer Leven brengen we al onze kennis en ervaring op dit gebied bij elkaar om zo samen nog veel meer droomhuizen te creëren.

Onze specialiteit

Ruimer Leven is specialist in het ontwerpen, begeleiden en ontzorgen van verbouwingen en in het bijzonder het vergroten van panden. Onze klanten zijn consumenten, het MKB en vastgoedondernemers, die uitdagende plannen hebben met vastgoed. Heeft u het idee “dit kan nooit met mijn pand”, Ruimer Leven is er voor u om het mogelijk te maken.

Maak kennis met ons team

Jasper Koop Bedrijfsleider/ Partner
jasper@ruimerleven.nl
Faisal Bhageloe Bouwkundig tekenaar
faisal@ruimerleven.nl
Onbekend persoon
Projectmanagement Vacature (binnenkort)
info@ruimerleven.nl
Onbekend persoon
Suzanne Papendorp Administratie
suzanne@ruimerleven.nl
Onbekend persoon
Pascal Papendorp Partner
info@ruimerleven.nl
Onbekend persoon
Peter Baas Partner
info@ruimerleven.nl

Bekijk hier onze werkwijze!

Bekijk onze werkwijze