Uw droomhuis, onze droom

Kennis en ervaring

Al meer dan 50 jaar werkt Hadek samen met haar partners aan funderingen en kelderbouw. We ontdekten in die tijd hoe we steeds meer mensen gelukkig maakten met een volwaardige verdieping onder hun bestaande woning. Een te klein huis wordt opeens een droomhuis met nieuwe mogelijkheden. Met Ruimer Leven brengen we al onze kennis en ervaring op dit gebied bij elkaar om zo samen nog veel meer droomhuizen te creëren.

Uniek in Nederland

Onze inspiratie voor Ruimer Leven haalden wij bij onze oosterburen en het beton en vlechtwerk dat wij leverden voor onze partners in Amsterdam. Het bouwen van een verdieping onder een woning is in een land als Duitsland de gewoonste zaak van de wereld. Geen kostbare verhuizing of een aanbouw die ten koste gaat van uw tuin, maar een volwaardige woonlaag die door middel van een vaste trap één geheel vormt met uw bestaande woning. Wij hebben hier ons vak van gemaakt en hierin mag u ons gerust uniek in Nederland noemen.

ÉÉn projectbureau, ÉÉn aanspreekpunt

 • Contactpersoon
  Contactpersoon

  Tijdens het hele traject heeft u te maken met één vast contactpersoon. Hij weet precies wat u wilt en kan er als geen ander zorg voor dragen dat uw kelder precies zo wordt gebouwd als u dat wenst. Uw contactpersoon is altijd bereikbaar en houdt u tijdens elke fase op de hoogte van de voortgang. En als er eens iets is, zoekt hij samen met u naar een passende oplossing.

 • Vergunningen
  Vergunningen

  Ook voor het aanvragen van de benodigde vergunningen, heeft Ruimer Leven alle kennis en ervaring in huis. Uw contactpersoon legt u de procedures duidelijk uit, neemt samen met u alle gegevens door en zorgt er voor dat ook dit traject zo goed mogelijk verloopt.

 • Tijdens de bouw
  Tijdens de bouw

  Ontgraven, bekisting, bewapenen: ook als de bouw van uw kelder echt is begonnen, houdt uw contactpersoon u stap voor stap op de hoogte van alle werkzaamheden. Uiteraard legt hij u precies uit wat er gebeurt en als u vragen heeft, kunt u altijd bij hem terecht. Ook zorgt hij voor de afstemming tussen de verschillende partners en de kwaliteitsbewaking.

Wilt u weten wat uw droomkelder gaat kosten?

Bereken uw kelder