Ruimer Leven Blog

Ontdek en laat u inspireren met onze blog artikelen. Onze experts weten alles van verbouwen, vergroten van vastgoed en hebben jaren ervaring om u goed van dienst te kunnen zijn.

Aanbouw met 2 verdiepingen | Uw Gids voor Succesvolle Uitbreiding van uw Woning

De aanbouw is twee verdiepingen hoog.
Introductie
Aanbouw met 2 verdiepingen | Verlangt u naar meer ruimte in uw woning? Overdenkt u een aan- of uitbouw, maar bent u niet zeker van de aanpak? Misschien twijfelt u aan de mogelijkheid van een extra verdieping op de aanbouw? Dit artikel is precies wat u nodig heeft.
Hierin duiken we in de wereld van aan- en uitbouwen op twee verdiepingen. U vindt alle benodigde informatie: van regelgeving en vergunningen tot kosten en potentiële waardevermeerdering van uw woning.
Veel huiseigenaren kiezen voor een eenvoudige aanbouw aan de achterkant, vaak vergunningsvrij en op één verdieping. Het levert een …

Publicaties

Kelder onder de tuin | Wat zijn de voor- en nadelen? 

In de huidige huizenmarkt wordt elke vierkante meter woonruimte steeds waardevoller. Een slimme en populaire manier om deze ruimte te vergroten, is door het bouwen van een kelder onder de tuin. Deze blogpost laat zien waarom een kelder onder de tuin een uitstekende keuze kan zijn voor u en uw gezin.

Waarom kiezen voor een kelder onder de tuin?
Een kelder onder de tuin kan een fantastische manier zijn om extra woonruimte te creëren en heeft een aantal voordelige eigenschappen. In vergelijking met het bouwen van een kelder onder de woning is dit technisch vaak eenvoudiger te realiseren. Het bouwproces is meestal …

Publicaties

Kelderbouw in Amsterdam | Alles wat u moet weten voor een succesvol project!

Als u kelderbouw in Amsterdam overweegt, is het raadzaam om u goed te laten informeren over de mogelijkheden en de vereisten specifiek voor uw woning. Dit artikel biedt een goed startpunt voor uw onderzoek en kan u helpen om weloverwogen beslissingen te nemen over het bouwen van een kelder in Amsterdam. Zaken zoals VVE, buren, vergunningen, kosten en de tijdlijn komen aan bod. Ook geven we u inzicht in de investering die u zult doen en of het plan financierbaar is.

Publicaties

Over Ruimer Leven

Ruimer Leven is specialist in het ontwerpen, begeleiden en ontzorgen van verbouwingen en in het bijzonder het vergroten van panden. Heeft u het idee “dit kan nooit met mijn pand”, Ruimer Leven is er voor u om het mogelijk te maken.

Onderwerpen