Gastenverblijf & Wellness | 85m2 extra ruimte

De Tuinen Buurt, Vleuterweide, Utrecht

Nieuwbouw Kelder Vleuten

Nieuwbouw Kelder Vleuten

Onder deze nieuwbouw woning in Vleuten hebben wij een luxe kelder gerealiseerd. Dit geeft ruimte aan een sauna, uitgebreide sanitaire ruimte en een wijnkelder. De lichte en open woonkamer vormt het hart van de ondergrondse woonlaag en biedt daarmee genoeg ruimte om gasten te kunnen ontvangen.

Daglicht in deze kelder is op verschillende manieren gefaciliteerd. De drie moderne koekoeken zorgen namelijk voor het overgrote deel van het daglicht. Alle drie de koekoeken zijn uitgevoerd als hoge koekoekvariant, waardoor deze als zitplaats gebruikt kunnen worden. Een Solar Tube zorgt tevens voor natuurlijk daglicht in de sanitaire ruimte. De ondergrondse woonlaag wordt bovendien gelijkmatig verwarmd middels vloerverwarming.

 

Bijzonderheden

 1. Lounge koekoek

  De koekoeken van deze kelder zijn voorzien van beloopbaar glas. Hierdoor wordt de ruimte onder het glas onderdeel van de binnenruimte.

  Het is dan ook een ideale plek voor een bank of bed. Lekker ontspannen als ook zicht op de sterren.

  koekoek-met-beloopbaar-glas
 2. Solartube

  De badkamer is voorzien van een Solartube. Wanneer er geen ruimte is voor een koekoek, dan is een Solartube een oplossing.

  Door de gespiegelde binnenzijde van de buis wordt het mogelijk om met beperkte ruimte daglicht binnen te krijgen. Het is niet mogelijk om naar buiten te kijken, maar u ervaart echt daglicht!

  Solartube_vleuten
 3. Wijnkelder op maat

  Een kelder is ideaal om wijn in te bewaren. Zo hebben wij in deze kelder een om maat gemaakte ruime wijnkelder ontworpen, waar het tevens ook mogelijk is om met meerdere mensen te proeven.

  Wijnkelder2_vleuten