Splitlevel-woning-trap

Hobby & Ontspanning | 70m2 extra ruimte

Rijkerswoerd-Midden Buurt, Arnhem

Onderkeldering Arnhem

Onderkeldering in Arnhem

Extra woonruimte tussen de betonnen funderingspalen van een bestaande woning? Ja het kan, zo bewijst deze kelder die wij in Arnhem hebben gerealiseerd! De extra ruimte wordt gebruikt voor verschillende hobby’s en biedt legio mogelijkheden om te ontspannen. Ook gebruikt onze opdrachtgever de onderkeldering als bedrijfsruimte.

Eyecatcher bij deze kelder is de uitgebouwde patio aan de voorzijde van de woning. Een wenteltrap daalt vanaf het straatniveau af naar de kelder. De grote openslaande deuren verschaffen daardoor toegang tot de kelder en zijn een bron van licht. De ruwe afwerking van de kelder geeft een verrassend stoer effect!

Bijzonderheden

 1. Industrieel door middel van en casco afwerking

  De casco elementen van een kelder zijn, met behulp van een goed ontwerp, mooi om in het zicht te laten.

  Indien u houdt van ruw beton en een industriële afwerking, dan kunt u met weinig werk snel klaar zijn. Daarbij is er een groot voordeel, want scheelt aanzienlijk in het budget!

  Splitleven-woning-vide
 2. Aparte ingang voor bedrijfsruimte

  Middels een wenteltrap komt men hier vanaf de voortuin naar binnen. Deze ruimte dient ook als bedrijfsruimte voor een bedrijf aan huis.

  Weet u: Een aparte ingang heeft ook fiscale voordelen als ondernemer.

  daglicht_patio
 3. Deel van garage t.b.v. trappenhuis met vide

  De opdrachtgevers hebben op marktplaats een mooie bijpassende trap weten te bemachtigen. Daarvoor is het achterste deel van de garage is opgeofferd voor een riant trappenhuis met vide.

  Door het daklicht in het garagedak ontstaat er een zee aan daglicht. Zo is er dan ook in het midden van de kelder een echte daglichtervaring.