Living & Bar | 54 m2 extra ruimte

Parken Buurt, Apeldoorn

Onderkeldering Parkenbuurt Apeldoorn

Omschrijving

Onderkeldering Parkenbuurt Apeldoorn | Middels de sierlijk verlichte trap daalt u af naar de kelder om daar ondergedompeld te worden in een warme leefruimte. Het vele natuurlijke licht zorgt voor het uitnodigende gevoel dat deze kelder kenmerkt. De ideale plek om met uw familie en vrienden te verblijven. Het is dan ook van alle gemakken voorzien: riante zithoek, pooltafel en bar.

Deze vrijstaande woning heeft een gemetselde fundering, welke middels ondermetseling naar een dieper niveau is doorgetrokken. De twee traditionele koekoeken verzorgen het mooie daglicht in de kelder. Opgebouwd middels klassieke bakstenen, vormen de daglichtvoorzieningen een mooi geheel met de traditionele bovenwoning.

Bijzonderheden

  1. Extra grote koekoek

    Deze kelder is voorzien van een extra grote traditionele koekoek. Indien de ruimte in de tuin het toelaat, dan is het voor de kelder goed de koekoek zo groot mogelijk te maken. Dit geeft meer daglicht en een Ruimer Leven. Je kunt naar buiten kijken!
  2. Vloerdelen gebruiken als wandbekleding

    Deze op maatgemaakte kasten zijn bekleed met een gebeitst lamelpakket. Door de super strakke mes en groef geeft het een prachtig resultaat. Ook voor de niet professionele klusser is dit een mooie oplossing.