Hobby & Ontspanning | 70m2 extra ruimte

Rijkerswoerd-Midden Buurt, Arnhem

Onderkeldering in Arnhem

Omschrijving

Extra woonruimte tussen de betonnen funderingspalen van een bestaande woning? Ja het kan, zo bewijst deze kelder die wij in Arnhem hebben gebouwd! De extra ruimte wordt gebruikt voor verschillende hobby’s en biedt legio mogelijkheden om te ontspannen.

Eyecatcher bij deze kelder is de uitgebouwde patio aan de voorzijde van de woning. Een wenteltrap daalt vanaf het straatniveau af naar de kelder. De grote openslaande deuren verschaffen toegang tot de kelder en zijn een bron van licht. De ruwe afwerking van de kelder geeft een verrassend stoer effect!

Bijzonderheden

  1. Casco elementen in het zicht

    De casco elementen van een kelder zijn vaak erg mooi om in het zicht te laten. Houdt u van ruw beton en een industriële afwerking, dan kunt u met weinig werk snel klaar zijn in de kelder. Daarbij is het nog betaalbaar ook.
  2. Aparte ingang voor bedrijfsruimte

    Middels een wenteltrap komt men hier vanaf de voortuin naar binnen. Deze ruimte dient ook als bedrijfsruimte voor een bedrijf aan huis. Een aparte ingang heeft ook fiscale voordelen als ondernemer.
  3. Deel van garage t.b.v. trappenhuis met vide

    Het achterste deel van de garage is opgeofferd voor een riant trappenhuis met vide. Door het daklicht in het garagedak ontstaat er een zee aan daglicht. Zo is er ook in het midden van de kelder een echte daglichtervaring.