Fitness & Wellness | 65 m2 extra ruimte

Hogeburg, Friezenbuurt , Maarssen

Kelderbouw in Maarssen

Omschrijving

Een kelder met een netto verdiepingshoogte van 2,8 meter? Het kan! Wij hebben deze kelder gerealiseerd onder een op beton paal gefundeerde woning in Maarssen. Het hoge plafond geeft een heerlijk ruimtelijk gevoel, waarin het binnenvallende daglicht prachtig de kelder verlicht. Qua voorzieningen is alles aanwezig: een uitgebreide fitness, luxe sauna en wellness.

In deze kelder wordt het daglicht gefaciliteerd door twee moderne koekoeken. Beide koekoeken zijn voorzien van brede glasplaten, waardoor de lichtopbrengst optimaal is. Het hoge afwerkingsniveau van de kelder straalt één-en-al luxe uit, het is echt een plaatje!

Bijzonderheden

  1. Verdiepingshoogte 2.8m1 hoog

    Deze kelder is gebouwd doormiddel van damwanden. Hierdoor zijn er minder beperkingen in het ontgraven op diepte. Dit maakte het mogelijk om een extra diepe verdieping te creëren van maar liefst 2,8m hoog!
    casco_maarssen
  2. Een smalle trap van 70cm breed

    Wanneer een kelder onder een bestaande woning wordt gemaakt, dan komt de nieuwe kelderwand aan de binnenzijde van de fundering. Om toch een trap langs de buitengevel te realiseren is een van de oplossingen om de trap smaller te maken. Zolang de trap niet te stijl is blijft een smalle trap nog steeds comfortabel.