luxe_verbouwing_statenkartier_den_haag_badkamer

Luxe verbouwing herenhuis | 20m2 extra effectieve ruimte

Statenkwartier, Den Haag

verbouwing Statenkwartier Den Haag

Verbouwing in het Statenkwartier Den Haag

Vastgoedontwikkeling Den Haag | Met een luxe verbouwing in het Statenkwartier Den Haag, heeft Ruimer Leven dit statige herenhuis gerenoveerd. Het drie verdiepingen tellende pand is dan ook van top tot teen onder handen genomen, waarbij werkelijk alles daardoor is aangepakt. Alle kozijnen zijn voorzien van dubbel glas en isolatie, waardoor het pand een A-Label heeft. Ruimer Leven was verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwkundige uitwerking, vergunningen en de bouwbegeleiding van dit prachtige project. Het is een project geworden waar we trots op zijn!

Gedraaide en-suite masterverdieping

 

Bijzonderheden

 1. Open keuken

  De plattegrond van een herenhuis uit 1900 heeft vrijwel altijd een separate keuken aan de achterzijde. Als gevolg van de separatie is de keuken erg klein en staat niet in verhouding tot het huis. Doormiddel van een grote muurdoorbraak en een kleine uitbouw ontstaat dan ook er een enorme keuken. Wat een ontstaat er dan daglicht!

 2. Moderne 3 meter hoge houten taatsdeuren

  De begane grond heeft een verdiepingshoogte van 3 m, vandaar dat we hebben gekozen voor een robuustere houten taatsdeur in de hall. Met behulp van de dikke kozijnen maakt het mogelijk de ramen uit één stuk veiligheidsglas te maken. De deuren scharnieren op de vloer en kan hierdoor meer dan 180 graden draaien. Ondanks het gewicht opent de deur daarnaast heel makkelijk!

 3. Keuken

  De keuken is niettemin uitgevoerd in een matzwarte ‘soft touch’ Fenix afwerking. Deze moderne afwerking is behandeld met een nano-techniek, wat ervoor zorgt dat er geen vingerafdrukken en krassen op zichtbaar zijn. Het materiaal is hierdoor ook zelf herstellend, hittebestendig en antibacterieel. De keuken is bovendien voorzien van luxe apparatuur en wijnkast van het merk Bosch.

 4. Beloopbaar glas waardoor lichtinval mogelijk wordt!

  Wanneer je een uitbouw realiseert heb je doorgaans de kans dat het in de woonkamer donkerder wordt. Om dit op te lossen kan je met behulp van beloopbaar glas in de verdiepingsvloer lichtinval creëren. Tevens is de glasplaat aan de binnenzijde geplaatst, zodat deze koste efficiënt is aan te brengen. Esthetisch is het een prachtig gezicht met de enorme hoogte die je naar boven kan kijken!