luxe_verbouwing_statenkartier_den_haag_badkamer

Luxe verbouwing herenhuis | 40m2 extra effectieve ruimte

Statenkwartier, Den Haag

Luxe verbouwing Statenkwartier Den Haag

Omschrijving

Vastgoedontwikkeling Den Haag | Met een luxe verbouwing in het Statenkwartier Den Haag, heeft Ruimer Leven dit statige herenhuis gerenoveerd. Het drie verdiepingen tellende pand is van top tot teen onder handen genomen, waarbij werkelijk alles is aangepakt. Alle kozijnen zijn voorzien van dubbel glas en isolatie, waardoor het pand een A-Label heeft. Ruimer Leven was verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwkundige uitwerking, vergunningen en de bouwbegeleiding van dit prachtige project. Het is een project geworden waar we trots op zijn!

Gedraaide ensuite masterverdieping

 

Bijzonderheden

 1. Open keuken

  De plattegrond van een herenhuis uit 1900 heeft vrijwel altijd een separate keuken aan de achterzijde. Meestal is deze erg klein en staat niet in verhouding tot het huis. Doormiddel van een grote muurdoorbraak en een kleine uitbouw ontstaat er een enorme keuken. Wat een daglicht!
 2. Moderne 3 meter hoge houten taatsdeuren

  Met een verdiepingshoogte van 3 m hebben we gekozen voor een robuustere houten taatsdeur voor de separatie in de hal. Deze is uit één stuk gemaakt van veiligheidsglas. De deur scharniert op de vloer en kan hierdoor meer dan 180 graden draaien.
 3. Keuken

  De keuken is uitgevoerd in een matzwarte 'soft touch' Fenix afwerking. Deze moderne afwerking is behandeld met een nano-techniek, wat zorgt dat er geen vingerafdrukken en krassen op zichtbaar zijn. Het materiaal is hierdoor ook zelf herstellend, hittebestendig en antibacterieel. De keuken is voorzien van luxe apparatuur en wijnkast van het merk Bosch. De keuken is geleverd en geïnstalleerd door onze partner B&B - Amsterdam.
 4. Beloopbaar glas op 1e verdieping

  Wanneer je een uitbouw realiseert heb je de kans dat het in de woonkamer donkerder wordt. Om dit op te lossen kan je een beloopbaar glasplaat inbreng in de verdiepingsvloer. Daarbij geeft het een ruimtelijk effect als je 6m omhoog kan kijken!